Sziklakertek, csobogók, patakok

Sziklakert

Egy sziklakert igazi ékköve lehet a kertünknek, hogyha megfelelően van elkészítve, és megmarad a természetesség érzése. Ehhez fontos, hogy olyan természetes megjelenésű sziklákkal dolgozzunk, amelyeket megfelelően elrendezve harmonikus megjelenést kapunk. Egy rosszul elkészített, nem természetes sziklakert ugyanúgy el is ronthatja a kertünk összhangját, mint ahogy egy szép sziklakert megnövelheti azt.

Csobogó, kerti tó

A víz maga az élet, így egy kis kerti tóval vagy csobogóval szó szerint életet, mozgást vihetünk a kertünkbe. Pontosan tudnunk kell, hogy álló vagy folyóvizet szeretnénk-e, és gondoskodnunk kell arról is, hogy a kertben tartózkodó gyermekek számára veszélytelen legyen a kerti tó.

Arra is lehetőségünk van, hogy a csobogó patak a sziklakertünkből induljon útjára, ezzel igazi oázist teremtve. Ráadásul ez a megoldás költségkímélőbb és a gyermekek számára is biztonságos marad a kert.
Ha van egy kis kerti tavunk vagy csobogónk, akkor kertünkben gyakori vendégek lesznek a madarak, melyek szépségükkel, pancsolásukkal és dalaikkal sok színt vihetnek életünkbe.

kertépítés, kertépítő, kertépítés budapest, kerttervezés, kerttervezés budapest, kertépítő budapest, sziklakert, sziklakert budapest, csobogó, csobogó budapest