Kézi és gépi földmunka

A kertépítés fontos része a földmunka, melyet lehet kézimunkával vagy akár gépekkel is végezni. Hogy melyiket érdemes választani, az elsősorban a terület nagyságától és sok más szemponttól is függ. A gépi földmunkához használt Bobcat súlya 3 tonna, ami már önmagában megterhelő lehet a talajszerkezetnek, a díszburkolatnak vagy a dísznövényeknek. Nagyobb terület esetében azonban érdemes lehet ezt a megoldást használni, hiszen a földmunka egy ilyen géppel sokkal gyorsabban elvégezhető. Természetesen szakembereink minden esetben azt a megoldást javasolják, ami a legjobb az Ön kertje számára.

A legtöbb esetben a kézi földmunka a legjobb megoldás, hiszen ez okozza a legkisebb kárt, illetve ár-érték arányban is gyakran kifizetődőbb. De természetesen mind gépi, mind kézi földmunkában óriási tapasztalattal állunk rendelkezésére.

kertépítés, kertépítő, kertépítés budapest, kerttervezés, kerttervezés budapest, kertépítő budapest, kézi földmunka, kézi földmunka budapest, gépi földmunka, gépi földmunka budapest