Kerti bútorok

A kerti bútorok fontos kiegészítői és díszei lehetnek a kertünknek, azonban a vásárlásuk előtt mindenképpen gondoljuk át, hogy egész évben akarjuk-e használni őket vagy sem. Persze nem arra kell gondolni, hogy majd télen kint a hidegben fogjuk kortyolgatni a forralt borunkat, hanem arra, hogy szeretnénk-e még a tél előtt becipelni valami védett helyre, majd a tavasszal ismét ki a kertbe vagy sem.

kerti bútor, kertépítés Budapest, kertépítő Budapest, kertépítés, kertépítő

A vásárlás előtt nem árt pontosan letisztázni az igényeket és a lehetőségeket, hiszen a kerti bútorok ára elég széles skálán mozog. Az igényfelmérésbe beletartozik az is, hogy tényleg szükségünk van-e kerti bútorokra, mivel sokan vannak, akik megveszik, majd szinte sose mennek ki a kertbe használni.

Ha olyat vásárolunk, amelyet nem lehet egész évben kint tárolni, akkor azt is érdemes letisztázni, hogy van-e megfelelő helyünk a téli tárolására, például a garázsban vagy valahol máshol. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy esetleg a növények egy részének is helyet kell találnunk majd!

kerti bútor, kertöntöző Budapest, kertöntözés Budapest, kertöntöző, kertöntözés

A kiválasztott kerti bútortól függően az is elképzelhető, hogy évente karban kell majd tartanunk. Itt a legminimálisabb munka, amelyet el kell végeznünk egy festés, de ha más hibákat is találunk, akkor azokat is ki kell majd javítanunk.

Lehet, hogy ezek a kérdések túl általánosnak tűnnek, de nagyon sokan megfeledkeznek róluk a kerti bútor vásárlása során.

kerti bútor, kerttervezés Budapest, kerttervező Budapest, kerttervezés, kerttervező

A választáskor ne feledkezzünk meg arra is figyelni, hogy a kiválasztott kerti bútor szépen illeszkedjek az anyagában és a megjelenésében is a meglévő kertünkbe. Az anyaga pedig lehetőleg valamilyen időtálló anyag legyen.

Reméljük, hasznosnak találta az eheti cikkünket is, ha tetszett, akkor kérjük, hogy Like-olja és ossza meg a facebook-on. Amennyiben segítségre lenne szüksége, Budapest legjobb kertépítő szakembere és csapata örömmel a rendelkezésére áll.