Az otthoni kert

Az otthoni kertnek megvan az a remek előnye, hogy mivel általában kis területről van szó, ezért sokkal részletesebben lehet megtervezni, kialakítani, valamint a növényeket is sokkal intenzívebben használhatjuk.

Az otthoni kertekben a tulajdonosok sokkal több időt töltenek el, a gondozásukra több energiát fordítanak, ami a megfelelő gondozás esetén meg is látszik a kert szépségén is.

pazsit-gyep

Ha a kertbe néhány őshonos fát vagy cserjét ültetünk, akkor azzal meghatározhatjuk a karakterét is. Ez lehet valami fenyőféle, de ha vízpart közelében élünk, akkor valami vízparti növény is.

A növényke kiválasztása során figyeljünk arra is, hogy a családi házunk kertjét egész évben használjuk, ezért a növényeket úgy válasszuk meg, hogy azok egész évben díszítsék a kertünket.

csodas-kert

Ha konyhakertet is szeretnénk kialakítani, akkor kerítsünk le egy kis részt a kertünkből, akár lépőkövek segítségével is. Ez egy viszonylag egyszerű megoldás.

Reméljük, hasznosnak találta az eheti cikkünket is, ha tetszett, akkor kérjük, hogy Like-olja és ossza meg a facebook-on. Amennyiben segítségre lenne szüksége, Budapest legjobb kertépítő szakembere és csapata örömmel a rendelkezésére áll.