A megfelelő kerti út megtervezése

A családi ház kertjét nagyon fel tudja dobni egy szépen megtervezett esztétikus kerti út. A kerti út tervezése során azonban mindig vegyük figyelembe, hogy milyen célra fogjuk használni.

234

A tervezés során próbáljunk arra törekedni, hogy a lehető legrövidebb összeköttetéseket biztosítsuk a kerti utak segítségével, hiszen ha nem így teszünk, akkor munka közben valószínűleg mi magunk fogjuk lerövidíteni az utat és így kitaposhatjuk a gyepet. Természetesen igény esetén készíthetünk külön körbejárú utat is, amelyen áthaladva megtekinthető a teljes kert. Figyeljünk azonban arra, hogy a kert területét ne szabdaljuk túl kicsi részekre az utakkal.

kerti-ut2

Figyeljünk arra is, hogy lehetőleg ne csak szép legyen a burkolat, hanem könnyen tisztítható is. Gondoljunk a téli időszakra is, amikor esetleg a havat és a jeget kell eltávolítanunk róla.

Reméljük, hasznosnak találta az eheti cikkünket is, ha tetszett, akkor kérjük, hogy Like-olja és ossza meg a facebook-on. Amennyiben segítségre lenne szüksége, Budapest legjobb kertépítő szakembere és csapata örömmel a rendelkezésére áll.

kerti-ut