3 hasznos növény a munkahelyre

Gyakran merül fel a növénykedvelőkben, hogy milyen növényeket vigyenek be a munkahelyükre. A növények feldobják a munkahely hangulatát is, a megfelelően kiválasztott növényekkel kellemes légkört teremthetünk irodánkban. Íme 3 dísznövény, amely ellenálló és az irodák kedvencévé válhatnak.

Lepkevirágú orchidea

kerttervezés, kerttervezés Budapest Lepkevirágú orchidea, füvesítés, füvesítés Budapest

A lepkeorchideák kapcsán az emberek általában kisebb növényekre gondolnak, pedig találhatóak belőle nagyobb példányok is. A Lepkevirágú orchidea virágzási ideje hosszú, így ennek köszönhetően nagyon jól mutathat egy álló kaspóban az irodában, illetve mindenhol, ahol fontos az elegáns megjelenés. Szerencsére rengeteg színben kapható, így könnyedén beilleszthető a cég arculatába is. Arra figyeljünk, hogy a világos helyeket szereti, a leveleit pedig mindig tartsuk tisztán.

Serlegkocsányú fikusz

kerttervezés, kerttervezés Budapest, Serlegkocsányú fikusz, kertépítő, kertépítő Budapest

A Serlegkocsányú fikusz nagy levelekkel rendelkezik, azonban mivel lassan növekszk így hosszú ideig tarthatjuk ugyanabban a kaspóban átültetés nélkül. Nagyon ellenálló, így tényleg kiváló választás lehet a munkahelyre.

Alokázia

kertépítés árak, kertépítés árak Budapest, Alokázia, öntözőrendszer, öntözőrendszer Budapest

Az óriási levelekkel rendelkező Alokázia nagyon szereti a meleget. A segítségével kicsit esőerdős hangulatot lehet teremteni. Ne feledkezzünk meg arról, hogy elég vízigényes, így rendszeres öntözést igényel.

Reméljük, hasznosnak találta az eheti cikkünket is, ha tetszett, akkor kérjük, hogy Like-olja és ossza meg a facebook-on. Amennyiben segítségre lenne szüksége, Budapest legjobb kertépítő szakembere és csapata örömmel a rendelkezésére áll.